Запознавайки се с , трябва да сме внимателни,  защото сред

...
Запознавайки се с , трябва да сме внимателни,  защото сред
Коментари Харесай

Лицемерната Четворка: С кои Знаци на Зодиака трябва да сме особено внимателни

 59f83cfdc9840
Запознавайки се с, би трябвало да сме деликатни,  тъй като измежду хората има  доста предатели, а и такива, които изобщо не са това, което наподобяват.

Някои хора  в действителност са другарски настроени при първото другарство, до момента в който други крият лицемерната си природа, която все пак се демонстрира понякога. С какви знаци на зодиака би трябвало да бъдем  изключително деликатни:

Близнаци

Близнаците, както е известно, имат  две лица. Те могат да се трансформират със скоростта на светлината. Никой от хората към тях не може да бъде сигурен коя страна на Близнаците се демонстрира сега и какъв брой скоро ще се смени още веднъж. Хората, родени под този знак на Зодиака, постоянно демонстрират несигурност и това визира даже връзките им с роднините.

Бъдете деликатни, тъй като Близнаците обичат да клюкарстват и са склонни да споделят секрети с доста хора. Когато желаете да им се доверите, уверете се, че   всичко, което казвате, няма да бъде употребявано против вас.

Раци

Тяхната обич към дългите диалози се демонстрира всекидневно. Те сигурно са добра компания и прелестни събеседници, с които ни се желае да споделяме и най-интимните си секрети. Но! Много малко са Раците,  които знаят по какъв начин да пазят секрети! Помислете деликатно, преди да разкриете душата си! В останалото Раците са положителни другари и са в положение да поддържат съществено партньорство.

Скорпиони

Скорпионите са по едно и също време леки в общуването и доста раздразнителни. Често те имат вътрешна потребност съзнателно да  нервират събеседника си. За Скорпионите е жизненоважно да запазят огъня в връзките. Те не обичат скуката и сигурно ще се опитат да си „ провеждат “ адреналин.

Настроението им постоянно се трансформира, тъй че внимавайте да не се сблъскате с тях в неуместно време. Но, макар тревогата си и любовта към свадите, Скорпионите са също толкоз общителни и дружелюбни. Те умеят да изслушат събеседника си и да демонстрират своята обич и обвързаност. Ако, несъмнено, самите те го желаят.

Козирог

Те обичат да постановат своето мнение и да бъдат в центъра на вниманието. Понякога егото ги попречва да се занимават с роднините си, тъй като постоянно общуването с Козирог много изтощава даже и тези, които са добре осведомени със комплицирания им и тежък темперамент.

Те умеят да дружат дълго време, само че да се загуби тяхното доверие е доста, доста елементарно. Козирозите, като предписание, съзнателно основават излишно напрежение в връзките без съответна причина. Защо те ще намерят у вас някаква виновност – единствено да изискат.  Можете да бъдете доста близки с Козирога, да споделяте секрети и тайни, само че откакто доверието бъде нарушено, ще загубите Козирога вечно.

“Позитивното мислене ” е нелепост. Тотална нелепост!

 

Дали в миналото са ви казвали, че просто би трябвало да се “настроите положително ” – и всичките ви проблеми ще изчезнат? Или, че за да  постигнете задачите си в живота просто е…

Цялата публикация

Aнтипризванието на знаците на зодиака

 

Всички желаеме да намерим същинското си предопределение в живота, нали по този начин. На доста хора това им се получава, но  астролозите считат, че всяка зодия има свое антипризвание – работа, с …

Цялата публикация

Ошо: Вървете през живота си, не се тормозете дали сте на прав път или не сте!

 

Ако в думите ви има сърце, то единствено ще слага ударенията. Ако с вашите ръцете има какво да изразите, те ще го създадат сами; не е нужно нищо да вършиме.…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР